luni, 29 august 2016

Vino la Regata Marilor Veliere, pe 8 -11 septembrie, la Constanța!




Velierele și-au început parcursul și sunt în larg. Velele albe, asemǎnǎtoare aripilor pescǎrușilor îți transmit liniștea și frumusețea mǎrii. Totodatǎ, cadența valurilor și a vântului, ce le ajutǎ sǎ-și urmeze traiectoria unicǎ și obiectivul precis, le fac atât de asemǎnǎtoare cu noi, oamenii.

În aceastǎ perioadǎ, velierele sunt parcǎ mai frumoase ca niciodatǎ. Oare de ce? Pentru cǎ atât de mulți copii le-au vizitat, veselia și curiozitatea micilor exploratori fac velierele sǎ strǎluceascǎ, iar acum când sunt în larg, parcǎ transpare ca o vibrație toatǎ bucuria lor, asemǎnǎtoare clinchetului unor clopoței argintii. Desigur, cǎ și adulții le-au cercetat de zor, dar velierele știu cǎ energia și zâmbetele copiilor sunt cele mai frumoase momente care rǎmân întipǎrite în povestea fiecǎrei ambarcațiuni, pe care mai apoi, ele o poartǎ mai departe, pe mare.



Chiar înainte de începerea școlii, în weekend-ul  8-11 septembrie, în portul Constanța, sunteți așteptați cu mic cu mare, la Regata Marilor Veliere. Copiii vor avea ocazia unicǎ de a inspecta 14 veliere din 6 țǎri, iar cei mari se vor bucura de momente unice alǎturi de cei dragi. Toate aceste ambarcațiuni spectaculoase vor putea fi vizitate gratuit.  Mai mult, vǎ așteaptǎ peste 1000 de marinari pentru a vǎ transmite din experiența lor de navigație.

Marile veliere va așteaptǎ la malul mǎrii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu