miercuri, 10 august 2016

O plimbare pe mare cu velierul Santa Maria



Împreunǎ cu Andrei am fost într-o plimbare tare frumoasǎ pe Marea Neagrǎ. Excursia a durat 4 ore, timp în care baiețelul nostru a explorat velierul, a admirat priveliștea mǎrii, pescǎrușii, valurile, vapoarele ancorate în șantierul naval de la Mangalia. A și dormit pe vesta de salvare, timp de 2 ore, un somn liniștit, pe valurile Mǎrii Negre.

Alǎturi de un skipper minunat, Andreea, cu toții am descoperit componentele ambarcațiunii, marea  și un companion de discuție excelent. Un om empatic și un profesionist de excepție cu care am mai face multe excursii pe mare.

Bucuria navigǎrii i s-a putut citi pe chip lui Andrei, iar noi ne-am bucurat de o excursie superbǎ pe mare. 

La întoarcerea în portul Limanu, eu am avut experiența ineditǎ a conducerii velierului și a fost  incredibil de frumos.

Traseul urmat de noi a fost: Marina Limanu – navigat de-a lungul țǎrmului stațiunilor de pe Litoral – navigat în largul Mǎrii Negre – întoarcere la Marinǎ.

Am plecat cu toții având în suflet bucuria explorǎrii, a petrecerii unor clipe minunate pe mare și a unei excursii de neuitat.


Iatǎ de ce recomand excursiile cu velierele pentru copii:
-          copiii cunosc marea diferit, având o privire de ansamblu - valurile, pescǎrușii, largul mǎrii se vǎd altfel de la bordul velierului;
-          au posibilitatea sǎ exploreze componentele ambarcațiunii – cabine de dormit, hublouri, aparatura cu butoane ce nu este afectatǎ de apǎsǎrile lor curioase și tot ce poate fi explorat;
-          descoperǎ lucruri noi;
-          exploreazǎ spațiul altfel.



Aceastǎ experințǎ a fost posibilǎ datoritǎ celor de la Turism pe mare, care vǎ pun la dispoziție velierele pentru excursii cu familia (așa cum am avut noi), cine romantice, explorǎri ale Mǎrii Negre, team-building-uri și alte acțiuni potrivite nevoilor fiecǎruia. Acestea sunt moderne, sigure și au dotǎri ulta moderne. Pornind la drum pe mare cu copil de 1 an si 8 luni, m-am interesat de toate aspectele și așteptǎrile mi-au fost depǎșite.



Voi în ce excursii ați fost cu copiii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu